Omgeving

Omgeving Hofstede Klein Kruidenburg

 

De Hofstede Klein Kruidenburg ligt in het midden van Het Groene Hart. Klik hier voor meer informatie over dit bijzondere gebied.

Bodegraven

Het gezellige centrum van Bodegraven ligt op 500 meter. Hier kunt u de diverse winkels, restaurants en cafe’s ontdekken en op dinsdag vindt u hier een warenmarkt. Verder zijn er nog diverse bezienswaardigheden zoals De schans, De molen en het Kaasmuseum.

 

Ook is (de omgeving van) Bodegraven uitstekend geschikt om mooie fietstochten en wandeltochten te maken, zoals het Romeinse Limespad. U kunt bijvoorbeeld richting de Meije, Reeuwijkse plassen en Nieuwkoopse plassen. Ook kunt u deelnemen aan een van de vele de rondvaarten in Boskoop, Reeuwijk en Gouda. Let op: dit is vaak wel seizoengebonden.

 

 

 

Gouda

 

Gouda is een mooie, gezellige stad met een historisch centrum, ook wel bekend als Kaasstad en bekend van de prachtige gebrandschilderde kerkramen. Voor meer informatie over de stad verwijs ik u graag naar de site van de VVV Gouda: www.vvvgouda.nl

 

 

 

Leiden

 

Vanuit de B&B kunt u ook gemakkelijk in het centrum van ’Sleutelstad’ Leiden komen. Leiden staat bekend om het charmante karakter van de binnenstad. Grachten, bruggen, leuke winkels, vele musea, theaters en heerlijke restaurants. Leiden is perfect voor een dagje uit. Meer informatie over Leiden vindt u hier.

 

 

 

Het Groene Hart

 

Bodegraven is centraal gelegen in Het Groene Hart. Naast bovengenoemde plaatsen kunt u vanuit de B&B snel en gemakkelijk naar grote steden als Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.